Betonvloer isolatie

Waarom betonvloer isoleren?

Met betonvloer isolatie verbetert u de isolatiewaarde van uw woning of bedrijfspand. Het energieverbruik neemt hiermee af, waardoor u de investering in een isolerende ondervloer snel terugverdiend heeft. Er zijn verschillende opties, wanneer u een isolerende laag aan wilt brengen onder de betonvloer. Betonvloeren de Ronde werkt met een drukvaste oplossing, daar dit het meest geschikt is voor het gebruik onder betonnen vloeren.

Isoleer vloer op de begane grond

Kou kan zeker in het najaar en de winter via de grond in uw vloer trekken. Het maakt dat u meer energie verbruikt om uw woning of bedrijfspand warm te krijgen. Door de vloer op de begane grond van uw pand beter te isoleren, verlaagt u uw energieverbruik. Daarbij zorgt u op deze wijze voor een constante, aangename temperatuur in uw woning of bedrijfspand. Vaak neemt ook de luchtvochtigheid in de ruimte af.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Complete oplossing voor uw vloer

Betonvloeren de Ronde is gespecialiseerd in het leveren van een totaaloplossing. Wij zorgen voor zowel het isoleren van de vloer, als het aanbrengen van de betonwapening en de betonvloer zelf. Op basis van uw wensen kunnen we de vloer verder afwerken met een slijtvaste toplaag.

geluids dempende vloer