Vloeistofdichte vloer Drenthe

Vloeistofdichte vloer in Drenthe aanleggen

Op zoek naar een geschikte vloer voor uw winkel- of bedrijfspand, uw woning of een werkplaats? Betonvloeren de Ronde helpt u graag verder. Mogelijk is een vloeistofdichte vloer in Drenthe een interessante optie voor u. Hierbij maken we gebruik van een stevige betonnen basis. Zo aangebracht, dat de kans op scheurvorming in de vloer minimaal is. De jarenlange ervaring die wij hebben in het aanleggen van vloeistofdichte vloeren komt hierbij goed van pas. Er zijn verschillende situaties waarin een vloeistofdichte vloer in Drenthe zeer wenselijk is. Denk aan de werkplaats waar gewerkt wordt met oliën en andere vloeistoffen, of denk aan een wasplaats voor auto’s. U wilt voorkomen dat de vloer al snel wordt aangetast door het vocht wat hier op de vloer terechtkomt.

P1000928

Aanpak bij een vloeistofdichte vloer in Drenthe

Zoals reeds beschreven begint het aanleggen van een vloeistofdichte vloer in Drenthe voor ons bij het storten van beton. Het beton wordt gestort in combinatie met het aanbrengen van betonwapening. Het gebruik van het juiste betonmengsel gaat scheurvorming tegen. Vervolgens zorgen we voor een verdere afwerking van de vloer. Hierbij sterk rekening houdend met de wensen die u vooraf met ons gedeeld heeft. Nadat de vloeistofdichte vloer in Drenthe aangebracht is binnen uw pand, ontvangt u een certificaat dat de vloer ook daadwerkelijk vloeistofdicht is.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Advies over vloeistofdichte vloer in Drenthe

Wenst u advies over het aanbrengen van een vloeistofdichte vloer in Drenthe? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u hierbij heeft? Neem in beide gevallen eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Kijk ook eens naar de diverse pagina’s op onze website; hier leest u meer over onze dienstverlening en ervaring in het storten van (vloeistofdichte) betonnen vloeren.

handel 4