Woonbeton Amsterdam

Woonbeton Amsterdam

Voor woonbeton in Amsterdam gaat u naar Betonvloeren de Ronde. Zoals de naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van betonnen vloeren. We richten ons steeds meer op woonbeton, aangezien de vraag hiernaar steeds groter wordt. Wij leggen woonbeton in heel Nederland, waaronder in onze hoofdstad Amsterdam.

Betonvloer vlinderen in koeienstal
Betonvloer koeienstal

Hoogwaardig woonbeton voor uw woning of pand in Amsterdam

Woonbeton wordt steeds vaker gebruikt in woningen, maar ook in tuinen en bedrijfspanden zoals kantoren en winkels. Beton is dan ook ideaal hiervoor. Beton is een sterk en duurzaam materiaal, en creëert een strakke en gladde vloer. U kunt woonbeton naar wens laten afwerken. Hierbij kunt u kiezen voor een bepaalde kleur die past bij het interieur van uw woning of pand in Amsterdam. Houdt u echter van die echt beton look? Dan kunnen we het woonbeton afwerken met een doorzichtige toplaag of bijvoorbeeld met een lichte grijze of bruine gloed. Een beton look geeft een ruimte een industriële en moderne uitstraling.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Laat onze specialisten het woonbeton in Amsterdam professioneel afwerken

Om een uitermate gladde en sterke vloer te krijgen kan de vloer worden gevlinderd. Dit is aan de klant, maar dit is zeker een optie die wij als specialisten aanraden. Bij vlinderen wordt de betonvloer geschuurd als deze hard genoeg is om op te lopen open. Vervolgens wordt een toplaag aangebracht. Deze wordt bij geschuurd en gepolijst totdat deze naar wens is gladgestreken. Deze afwerking maakt uw vloer slijtvast, vrij van stof en gemakkelijk te reinigen. Na het vlinderen is de vloer klaar voor intensief gebruik.

Betonvloer