Woonbeton Utrecht

Woonbeton Utrecht

Voor hoogwaardige en duurzame woonbeton vloeren in Utrecht gaat u naar Betonvloeren de Ronde. Wij zijn gevestigd in Ommen, maar helpen klanten in heel Nederland aan woonbeton. Dus ook uw woning of pand in Utrecht kunnen we voorzien van woonbeton. Wij zitten al sinds 2000 in het vak en werken alleen met ervaren specialisten om onze klanten in onder andere Utrecht van de beste kwaliteit te voorzien.

Betonvloer vlinderen in koeienstal
Betonvloer koeienstal

Betonvloeren de Ronde voor woonbeton in Utrecht

De vraag naar woonbeton wordt steeds groter. Niet alleen woningeigenaren vragen er naar, maar ook bedrijven. Ook wordt woonbeton steeds vaker gebruikt voor de tuin. Wij kunnen ons vinden in deze ontwikkeling daar woonbeton een stevige, dikke en strakke vloer creëert. Beton is sterk en gaat jaren mee, ongeacht de intensiteit van het gebruik. Het geeft iedere woning, tuin en ieder bedrijf een industriële en toch luxe uitstraling. Gaat u liever voor een andere look? Woonbeton kan op verschillende manieren worden afgewerkt en kan worden voorzien van kleur. Het beton is dus perfect af te stemmen op uw interieur en uw smaak.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Voor een mooi afgewerkte woonbeton vloer in Utrecht

Zoals gezegd kan een betonvloer kan naar wens worden afgewerkt. Wij raden onze klanten aan om het woonbeton te laten vlinderen. Deze techniek draagt bij aan een gladde, sterke en duurzame vloer in uw woning in Utrecht. Bij vlinderen wordt het beton open geschuurd en bedekt met een duurzame toplaag. Vervolgens wordt de toplaag bij geschuurd, gepolijst en glad gestreken. Deze afwerking creëert een mooi effect en maakt uw vloer stofvrij, zeer slijtvast, gemakkelijk te reinigen en klaar voor intensief gebruik.

Betonvloer