Betonsamenwerking met Miedema Bouw

Een betonvloer? Dan bellen we Frans of Mark

Miedema Bouw, een gerenommeerd en welbekend bouwbedrijf uit het mooie Grijpskerk – Groningen. Een bouwbedrijf wat al sinds 1951 bezig is met hout, en inmiddels ook met industrie-, metaal en agrarische bouw. Waar je werk van Miedema Bouw kunt terugvinden? Veelal op industrieterreinen – vooral in de volumebouw. En dat doen we al ruim 15 jaar samen! Van showrooms tot aan akkerbouwbedrijven. Want waar Miedema een betonvloer nodig heeft, zij wij te vinden. Net zoals bij ons project in Oude Schans: twee betonvloeren met een totaaloppervlakte van 4500m2 voor een akkerbouwer. Een uitdagend project, omdat de realisatie buiten is. Een strakke planning, de juiste weersinformatie en duidelijke communicatie is daarvoor essentieel.

Een duidelijke en overzichtelijke planning

Zo’n strakke planning wordt vooral altijd goed afgestemd, maar wordt – door weersomstandigheden – ook wel eens omgegooid. Dat is heel belangrijk, omdat beton een gevoelig product blijft. Door goed te kijken naar de weersverwachtingen en duidelijke communicatie tussen ons en Miedema, stortten we de vloer op een droge dag. Lukt dat nou echt niet? Dan proberen we te zorgen voor extra bescherming en maatregelen. Voegen we bijvoorbeeld versneller toe in het beton? Of passen we de starttijd van het storten aan. Dit alles gaat in goed overleg met Miedema.

Betonvloer afwerken, grijs, gevlinderd, betonvloeren

Verkoopspecialist Jos Dijk is erg tevreden over Betonvloeren de Ronde

“De benadering en het wederzijdse contact en vertrouwen is erg belangrijk in dit vak. Bij Frans en Mark kun je vragen stellen en weet je dat de uiteindelijke kwaliteit gewoon goed is. We blijven bij ze terugkomen!”

“De Ronde werkt veel met ZZP’ers en andere partijen. Dat aansturen moet ook in goede banen geleid worden en dat valt niet altijd mee. Ik heb daar echt veel respect voor.”

Gereed voor gebruik

Elk project, een afwerking op maat! Voor de vloeren in Oude Schans waren specificaties duidelijk: de vloer moest goed vlak zijn. Zo kunnen aardappelkisten netjes opgestapeld worden, zonder dat er verloop is in de opstapeling. Dat zou kunnen zorgen voor scheve stapels, waardoor de kisten kunnen omvallen. Ook moest de vloer glad afgewerkt zijn. We stortten een strakke vloer, vlinderden deze af en polijsten deze als finishing touch.

Het resultaat? Een vlakke vloer voor de kistenbewaring van ruim 4- tot 5000 kuubskisten.