Industrie

Een passende betonvloer
voor industriepanden

Een nieuwe bedrijfshal, parkeergarage, winkel- of kantoorpand om zo maar een aantal projecten uit onze industriesector te benoemen. Een slijtvaste gevlinderde vloer is vaak dé oplossing voor industriële vloeren. Deze maken wij dan ook (bijna) dagelijks!

Wij ontzorgen je door het complete pakket aan te bieden van isolatie, wapening en het leveren, storten en vlinderen van het beton. Maar ook als het alleen om het storten en vlinderen van het beton gaat zijn wij graag jouw partij.

De voordelen van een betonvloer in de industrie

Betonvloeren bieden talrijke voordelen voor industriële toepassingen. We zetten een aantal voordelen even op een rijtje:

  1. Duurzaamheid: Betonvloeren zijn bijzonder duurzaam en kunnen zware belasting weerstaan, zoals heftrucks, machines en apparatuur die in industriële omgevingen worden gebruikt. Ze zijn bestand tegen slijtage, impact en chemicaliën, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in industriële faciliteiten.
  2. Veiligheid: Betonvloeren bieden een veilige werkomgeving voor personeel en machines. Ze kunnen worden afgewerkt met antislipmaterialen om het risico op uitglijden en vallen te verminderen, en zijn bestand tegen brand, waardoor ze een veilige keuze zijn voor industriële faciliteiten.
  3. Hygiëne: Betonvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor ze ideaal zijn voor sectoren waar hygiëne van cruciaal belang is, zoals de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie. Gladde oppervlakken voorkomen ook de ophoping van vuil, stof en bacteriën.
  4. Milieuvriendelijk: Beton is een natuurlijk materiaal dat weinig milieubelasting met zich meebrengt. Het kan worden geproduceerd met gerecyclede materialen en heeft een lange levensduur, waardoor het een duurzame keuze is voor industriële toepassingen.
Meer informatie? Neem contact op!