vloerrenovatie

Renovatieprojecten

Heb jij een oud woonhuis of bedrijfspand en wil je deze compleet renoveren? Betonvloeren de Ronde is specialist in het aanbrengen van een nieuwe geïsoleerde betonvloer. Wij ontzorgen: door het slopen van de oude vloer, het aanbrengen van isolatie en vloerverwarming en het maken van een nieuwe betonvloer.

Het kiezen voor een vloerrenovatie biedt veel voordelen die het overwegen waard zijn voor zowel  woningen als bedrijven. Door de bestaande betonnen ondergrond op te knappen en te herstellen, kunnen veelvoorkomende problemen zoals scheuren, putten en slijtage worden aangepakt. Daardoor wordt de levensduur van de vloer verlengd. Bovendien kan een vloerrenovatie het gevoel van de ruimte verbeteren door het oppervlak te polijsten, te kleuren of te voorzien van een decoratieve afwerking naar keuze. Je kunt dus de vloer aanpassen aan de stijl en sfeer van jouw wensen, passend bij de ruimte.

Alle mogelijkheden op een rijtje

Repareren van de betonvloer
Zijn er gaten, scheuren of oneffenheden ontstaan in de betonvloer? Dan pakken we dat aan door deze te repareren. Waar nodig vullen we de vloer op.

Vlakslijpen van betonvloer
Na de eventuele reparaties, zullen we de vloer vlak slijpen. Dit zorgt ervoor dat de vloer – zoals het wordt al zegt – vlak geslepen wordt. Zo zullen er geen oneffenheden ontstaan in de vloer.

Polijsten van de betonvloer
Om jouw betonvloer juist af te werken, kiezen we er vaak voor om deze te polijsten. Zo gaat de vloer weer glimmen en krijgt de afwerking die jij wilt.