Een rustieke betonvloer voor B&B Wiedenweide

Daar waar leven, rust en natuur samenkomen

In het prachtige natuurpark de Weerribben-Wieden ligt een woonhuis mét Bed & Breakfast; De WiedenWeide. Daar waar leven, rust en natuur samenkomen. En op die plekken waar men samenkomt, was de vraag naar een betonnen woonvloer. Daar kwamen wij om de hoek kijken.

Op onderzoek uit

Om hun woonbetonwens in vervulling te laten gaan, zijn Gise en Riëtta eerst op zoek gegaan naar welke betonvloer ze precies wilde. Van vlinderbeton tot aan producten wat op beton leek – maar het niet waren. Alles werd van tevoren bekeken. De conclusie? De B&B eigenaren waren op zoek naar ‘echt beton’ en vroegen ons om bij een aantal van onze voorgaande klanten te mogen kijken. Graag zelfs. En daar was Riëtta erg blij mee: “Ik vind dit heel belangrijk dat dit door de aanbieder aangeboden wordt, want dan zie je goed hoe het in de praktijk er ongeveer uit gaat zien. Uiteraard is iedere vloer anders, maar je krijgt wel een goede indruk”. De uiteindelijke keuze viel door deze vloeren op ons, waardoor we samen aan de slag konden.

Een vloer met karakter

Nadat de keuze op Betonvloeren de Ronde is gevallen, werden er afspraken gemaakt en een planning afgestemd met de aannemer. De oplevering van de betonvloer verliep verder soepel. Waar Gise het belangrijk vond dat de vloer zo perfect mogelijk gevlinderd werd en zou gaan glanzen, vond Riëtta de kleur en de afwerking met een licht wolkje belangrijk. “Ik vind het een prachtige vloer. We hebben deze nu een jaar en het gaat steeds meer leven”.

Tip van Riëtta:

Kijk bij andere vloeren van een bedrijf om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden en wat je kan verwachten.

“Ik vind de uitstraling van het product erg mooi. De vloer heeft een warme uitstraling, oogt modern en je ziet er niet veel vuil op. Verder is de vloer gemakkelijk schoon te houden.”

Ook een prachtige woonvloer?

Gaan jouw handen ook jeuken en zie je jezelf al helemaal zitten op zo’n prachtige betonvloer zoals in B&B Wiedenweide? Of ben je stiekem nog erg nieuwsgierig? Neem contact op met de Wiedenweide en zie de betonvloer in actie. “Wij zijn ook graag bereid om onze vloer te laten zien aan mensen die dit zoeken. Wij hebben er veel aan gehad bij het maken van de keuze, dat we bij anderen konden kijken hoe het daar was.”

Ook een betonvloer in jouw woning?

Vraag dan jouw offerte hier aan