Woonbeton

Een betonvloer voor jouw woning

Kies voor een strakke, stijlvolle betonnen vloer in huis. Woonbeton heeft niet alleen een fraaie uitstraling, het is ook bijzonder slijtvast en daarmee duurzaam. We helpen je graag bij het vinden van een afwerking voor jouw vloer, op basis van de ervaring die we de afgelopen twintig jaar hebben opgedaan. Een strakke vloer waarvan je de kleur zelf kunt bepalen. Logischerwijs is ook traditioneel woonbeton, zonder toevoeging van een kleurstof mogelijk.

Is woonbeton dé keuze voor jou?

Betonvloer; ruimtelijk, hygiënisch en een uitstekende warmtegeleider...

Om zo eens een paar voordelen van een betonvloer te noemen. Een ander voordeel aan een betonvloer is dat het een geweldige combinatie geeft met vloerverwarming. Met deze investering ben jij in jouw nieuwbouwwoning, jaren 70′ pand of aanbouw in één keer klaar. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor keukens, badkamers, woonkamers, slaapkamers, terras en ga zo maar door. Woonbeton is met én zonder plint toe te passen. Vooraf bespreken we al jouw wensen qua kleur, dikte en hoogte.

 

Wil je jouw vloer renoveren? Ook dan is een betonvloer een oplossing. Wij bieden jou en jouw vloer de zorg en aandacht die het nodig heeft. Van een goed overleg, tot duidelijke communicatie tijdens het proces. Menselijk en eerlijk. Het is en blijft een ambacht!