Woonbeton

Kiezen voor woonbeton

Kies voor een strakke, stijlvolle betonnen vloer in huis. Woonbeton heeft niet alleen een fraaie uitstraling, het is ook bijzonder slijtvast en daarmee duurzaam. We helpen u graag bij het vinden van een afwerking voor uw woonbeton, op basis van de ervaring die we de afgelopen twintig jaar hebben opgedaan. Betonvloeren de Ronde biedt u een totaaloplossing aan: van het aanbrengen van de betonwapening en fundering, tot de afwerking van het woonbeton. Een dichte, strakke vloer waarvan u de kleur zelf kunt bepalen. Logischerwijs is ook traditioneel woonbeton, zonder toevoeging van een kleurstof, mogelijk. Het geeft uw ruimte een industriële beton-look!

360-tour Woonbeton

Woonbeton vlinderen voor bijzonder effect

Na het uitharden van de betonvloer, kunnen we deze voor u vlinderen middels een zogenaamde vlindermachine. Dit betekent dat we het woonbeton van een monolitische afwerking voorzien. Bij het woonbeton vlinderen wordt de vloer volledig glad gestreken en kan deze van een toplaag worden voorzien met verschillende soorten korrels. Het voordeel van woonbeton vlinderen is dat de vloer zeer slijtvast is en eenvoudig te reinigen is. Zelfs bij een intensieve belasting blijft het woonbeton langdurig mooi.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Oude vloer vervangen voor duurzaam woonbeton

Wilt u de bestaande vloer in uw woning renoveren en laten vervangen voor duurzaam woonbeton? Betonvloeren de Ronde nodigt u graag uit voor een eerste kennismaking. Op basis van uw wensen kunnen we u persoonlijk adviseren en een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Het geeft u een beeld van de kosten van woonbeton.