Industrie vloeren

INDUSTRIËLE BETONVLOER

Bij een industriële betonvloer wordt vaak gekozen voor een afwerking met monoliet. Gebruikt men een betonvloer in de industrie, dan is de slijtvastheid hiervan een belangrijk aspect. U wilt voorkomen dat de betonvloer in uw winkelpand z’n uitstraling al snel verliest door een intensieve belasting van winkelend publiek. Vakmensen van Betonvloeren de Ronde denken graag met u mee, wanneer u een industrievloer van beton wilt gaan gebruiken.

Duurzame, slijtvaste industriële betonvloeren

Zoals reeds genoemd werd, is het bij het gebruik van een industriële vloer van beton belangrijk dat deze intensief belast kan worden zonder snel te slijten. Bij het gebruik van een industrievloer van beton in een bedrijfspand is het daarnaast cruciaal, dat een vloer niet direct beschadigt als gevolg van een mechanische of chemische belasting.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Industrievloer die op uw wensen aansluit

Verschillende componenten bepalen welk type industrievloer het beste aansluit op uw wensen. We nodigen u van harte uit om eens nader kennis te maken en uw wensen te bespreken. Aan de hand van eerdere projecten kunnen we u laten zien welke mogelijkheden u heeft.

Pootaardappelbewaarplaats met gladde betonvloer