Industriële vloeren Overijssel

Stijlvolle industriële vloeren in Overijssel

Kies voor een van de stijlvolle en bovenal duurzame industriële vloeren in Overijssel, bij een renovatie van de bestaande vloer. Betonvloeren De Ronde verzorgt deze industriële vloeren in Overijssel zowel binnen woningen, als in bedrijfspanden. De slijtvastheid van de vloer maakt het een bijzonder interessante optie in beide gevallen. Het is afhankelijk van de beoogde toepassingen van industriële vloeren in Overijssel, hoe deze op de beste manier kunnen worden afgewerkt. In het geval van een industriële vloer binnen een bedrijfspand wordt bijvoorbeeld vaak voor een afwerking met monoliet gekozen. Het verbetert de slijtvastheid van de vloer. Bij het gebruik van een vloer met industriële uitstraling in huis, spreekt men doorgaans van woonbeton.

Betonvloer

Industriële vloeren in Overijssel vaak zwaar belast

Het is niet voor niets dat de slijtvastheid van industriële vloeren in Overijssel zo’n belangrijk aspect is. De vloeren binnen winkelpanden, maar bijvoorbeeld ook werkplaatsen worden dagelijks intensief belast door het winkelend publiek en productieprocessen die er doorlopen worden. U wilt voorkomen dat de vloer diens uitstraling al snel verliest als gevolg van zo’n intensieve belasting. Betonvloeren De Ronde biedt u graag een oplossing op maat aan, passend bij de wijze waarop uw industriële vloer in Overijssel dagelijks belast zal worden.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Advies over industriële vloeren in Overijssel

De slijtvastheid van industriële vloeren in Overijssel is niet de enige reden om dit type vloer te overwegen. Deze vloeren zijn daarnaast zeer hygiënisch, doordat ze geen losse naden bevatten. Iets wat het makkelijker maakt om de vloer te onderhouden. Neem eens contact met ons op, zodat onze adviseurs u meer kunnen vertellen over de voordelen die het uw organisatie oplevert. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende soorten vloeren die we particulieren en zakelijke partijen bieden.

handel 1