Woonbeton Zwolle

Woonbeton Zwolle

Voor duurzaam woonbeton in Zwolle gaat u naar Betonvloeren de Ronde. Betonvloeren de Ronde is gevestigd in Ommen, slecht twintig minuten van Zwolle. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven.

Betonvloer vlinderen in koeienstal
Betonvloer koeienstal

Woonbeton voor een modern interieur in Zwolle

De vraag naar woonbeton wordt steeds groter. We storten beton in zowel woningen als tuinen en bedrijfspanden. Voor bijvoorbeeld kantoorpanden of winkels is een betonnen vloer zeer geschikt. Woonbeton is zeer duurzaam. Het is een sterk materiaal dat tegen een stootje kan, helemaal wanneer het goed wordt afgewerkt. Wij kunnen de vloer voorzien van een beschermende toplaag, zodat de vloer bestand is tegen intensief gebruik. Ook kunnen we kleur toevoegen door middel van een toplaag. U kunt bijvoorbeeld een grijze of bruine gloed toevoegen voor een intense betonlook. Wat u ook mooi vindt, we kunnen de kleur van het beton volledig aanpassen op uw smaak. Beton creëert een moderne en luxe uitstraling in uw woning in Zwolle, omdat het perfect wordt gladgestreken en strak wordt gegoten.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Betonvloeren de Ronde stort duurzaam woonbeton in Zwolle en omstreken

Met vijftien jaar in het vak kunnen we stellen dat we een ervaren en deskundige partij zijn. Wij werken met hoogwaardig beton, de beste apparatuur en ervaren specialisten. We zijn veelzijdig en kunnen dan ook verschillende soorten ruimten voorzien van beton. Zo hebben we bijvoorbeeld naast woonbeton ook ervaring met agrarische en industriële vloeren.

Wilt u eens praten over de mogelijkheden en bijbehorende kosten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. We vernemen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Betonvloer