Betonvloer Assen

Betonvloer Assen

Betonspecialist voor uw betonvloer in Assen is Betonvloeren de Ronde. Zij bieden de juiste oplossing bij de realisatie van een betonvloer in Assen voor zowel particulieren als bedrijven. Voor een stevige en duurzame ondergrond is een juiste en passende storting van de vloer van groot belang. Hierbij speelt betonbewapening en goede afwerking van de betonvloer een belangrijke rol.

Betonvloer vlinderen in koeienstal
Betonvloer koeienstal

Betonvloer Assen met complete uitvoering van begin tot eind

Van het uitvoeren en maken van de bekistingen tot het vakkundig storten en het afwerken van uw betonvloer Assen; Betonvloeren de Ronde beschikt over verschillende specialisten welke alle werkzaamheden omtrent betonvloeren met vakmanschap uitvoeren. In de tien jaar als gespecialiseerd bedrijf beschikken de betonspecialisten over de juiste kennis en kunde om betonvloeren uit te voeren voor particulieren en bedrijven uit alle sectoren. Bijpassend aan de locatie en belasting van de vloer wordt een betonvloer in Assen van kwaliteit gerealiseerd door middel van goede samenwerking en gebruik van kwaliteit materialen.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Betonvloer Assen met gepaste betonafwerking

Na het aanleggen van bekisting, fundering en het storten van het beton wordt de betonvloer afgewerkt zodra deze droog is. Betonafwerking kan worden uitgevoerd door gebruik van de vlindertechniek. Hierbij wordt het beton los geschuurd, waarna een toplaag wordt aangebracht en de betonvloer vervolgens weer wordt geschuurd met de vlindermachine. Er zijn diverse structuren mogelijk voor betonvloeren zoals bezemstreek, ruw stort, antislip en monoliet. Zowel bij de voorbereiding, de storting en afwerking van een betonvloer in Assen beschikt betonvloeren de Ronde over diverse technieken en materialen om voor iedere situatie een passende service te bieden. Voor uw betonvloer Assen gaat u naar de specialisten van Betonvloeren de Ronde.

Betonvloer