Betonvloer

Een betonvloer in jouw huis

Een betonvloer is een solide en duurzame keuze voor verschillende soorten ruimtes, van woningen, tot schuren en bedrijfspanden. Beton staat bekend om zijn robuuste uitstraling en is bestendig tegen zware belasting, krassen en slijtage waardoor het een multifunctionele vloer is. Het is ideaal voor woningen, garages en agrarische of industriële ruimtes. Met verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals polijsten, kleuren en texturen, kan een betonvloer worden aangepast aan de de wens van de klant en behoeften van elke ruimte. Van strakke en minimalistische interieurs tot rustieke en industriële omgevingen, een betonvloer biedt een solide basis met een tijdloze, eigen uitstraling.

Woonbeton

Woonbeton, ook bekend als designbeton, is een innovatieve en veelzijdige keuze voor vloerafwerkingen in woningen. Het combineert de robuuste eigenschappen van traditioneel beton met een esthetische uitstraling die perfect past bij moderne interieurs. Woonbeton kan worden aangebracht in diverse kleuren en texturen, waardoor het mogelijk is om een unieke en gepersonaliseerde vloer te creëren die past bij de stijl en sfeer van jouw huis. Dankzij de naadloze afwerking en duurzaamheid is woonbeton niet alleen een visueel aantrekkelijke optie, maar ook praktisch en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het ideaal is voor gezinnen die op zoek zijn naar een vloer die zowel functioneel als stijlvol is.

Denk jij ook na over een betonvloer in jouw woning? Maar ben je nog niet helemaal overtuigd of ben je benieuwd hoe beton er in de praktijk uitziet? Laat je inspireren!

Lees meer over woonbeton

We zijn een écht familiebedrijf uit Ommen met een passie voor beton. De Ronde staat voor een eerlijk en duurzaam product die precies past bij de wensen van onze klanten. Van prachtige vloeren voor in jouw woonkamer, tot certificaat-waardige ondervloeren voor de agrarische of industrie sector.

— Frans de Ronde van Betonvloeren de Ronde

Neem contact met ons op!

Contact