Betonvloer Drenthe

Duurzame betonvloer bij bedrijven in Drenthe voor langdurig gebruik

Wilt u een betonvloer bij uw bedrijf in Drenthe laten aanleggen? Uitstekende keus! Beton is namelijk een zeer sterk, duurzaam en veelzijdig toepasbaar product. De uitmuntende kwaliteit van beton zorgt ervoor dat u langdurig kunt genieten van de vloer. Bent u van plan om een betonnen vloer aan te leggen, dan horen wij graag wat uw wensen zijn. Wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn en denken graag met u mee. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw nieuwe betonvloer te laten ‘vlinderen’. De officiële benaming hiervoor is monolithisch afwerken en houdt simpelweg in dat wij met een speciale machine het beton gladstrijken tijdens de uithardingsfase, waardoor het beton een mooie, dichte afwerking krijgt. Zo’n gladde afwerking heeft veel voordelen, want het beton is op deze manier stofarm, zeer slijtvast en makkelijk schoon te houden.

Betonvloer vlinderen in koeienstal
Betonvloer koeienstal

Strakke, moderne betonvloer thuis in Drenthe laten aanleggen

We leggen niet alleen betonvloeren bij bedrijven in Drenthe, maar ook bij mensen thuis. En dat gebeurt steeds vaker, aangezien de ‘beton-look’ momenteel aan een opmars bezig is. Deze betonnen vloer heeft een bijzonder, industrieel uiterlijk en is steeds vaker terug te vinden bij mensen thuis of in winkels en kantoren. Natuurlijk kunnen we bij u thuis ook een fundering storten voor eventuele aan- of verbouw of beton storten voor een nieuwe vloer in uw garage.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Aan betonvloer in Drenthe hangt een voordelig prijskaartje

Met de plannen om een betonvloer in Drenthe aan te leggen bent u ongetwijfeld nieuwsgierig naar de kosten ervan. Die zullen u meevallen! Om erachter te komen wat het exact kost, kunt u vrijblijvend een offerte indienen. En wilt u meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers staat u graag te woord om u meer te vertellen over het aanleggen van een betonvloer in Drenthe.

Betonvloer