Betonvloer Groningen

Sterke en duurzame garagevloer bij u thuis aan laten leggen

Voor de juiste service bij uw betonvloer in Groningen is Betonvloeren de Ronde uw specialist. Ruim tien jaar zijn wij gespecialiseerd betonbedrijf en plaatsen op vakkundige wijze betonvloeren voor particulieren en voor bedrijven in alle sectoren. Met een vast team van verschillende specialisten zijn we van begin tot eind deskundig in de juiste plaatsing van betonvloeren in Groningen en omgeving, en wij streven hierbij naar de beste kwaliteit.
Betonvloer vlinderen in koeienstal
Betonvloer koeienstal

Betonvloer Groningen op maat door de betonvloerspecialist

Met de ruime kennis en ervaring in het plaatsen van betonvloeren kunnen we u bijstaan op gebied van:

  • Betonvloer isolatie met drukvaste isolatiematerialen
  • Betonbewapening door middel van bewapening net, kunststofvezels of staalvezels
  • Beton storten met betonpomp, goot, kubel of kruiwagen
  • Betonafwerking door middel van handspatel of mechanisch trilplaat waarna er gekozen kan worden voor het vlinderen van de betonvloer of het ruw laten van de betonvloer
  • Onze flexibele vakmensen passen de werkzaamheden aan uw wensen aan. Zo wordt er een betonvloer op maat gerealiseerd in Groningen of omgeving. De prijs van de betonvloer is afhankelijk van de oppervlakte, dikte en afwerking van de vloer. Door middel van passend advies en goed overleg wordt de juiste werkwijze gerealiseerd bij plaatsing van de betonvloer in Groningen.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Betonvloer Groningen voor particulieren en bedrijven

Betonvloeren de Ronde kan passende betonvloeren plaatsen bij winkels, in garages, scholen, industriebedrijven en agrarische bedrijven. Voor een strakke en ruimtelijke vloer in uw woning, showroom of kledingruimte is er tevens de mogelijkheid tot designbeton, waarmee een gladde en strakke vloer in de door u gewenste kleuren verwezenlijkt wordt. Hoe groot of hoe klein de opdracht voor een betonvloer in Groningen ook is, Betonvloeren de Ronde voert het met vakmanschap voor u uit. Zo bent u voor uw betonvloer in Groningen of omgeving bij dit ervaren en gespecialiseerd bedrijf op de juiste plek.

Betonvloer

Plaats een reactie