Betonvloer Meppel

Betonvloer Meppel

Voor uw betonvloer in Meppel gaat u naar Betonvloeren de Ronde. Het gespecialiseerd betonbedrijf streeft naar het leveren van de beste kwaliteit bij de realisatie van uw betonvloer. Of het nu gaat om kleine of grote betonvloeren, er wordt een passende service geleverd bij het leggen van uw betonvloer in Meppel.

Betonvloer vlinderen in koeienstal
Betonvloer koeienstal

Betonvloer Meppel door Betonvloeren de Ronde

Doordat Betonvloeren de Ronde al jarenlang werkzaam is als gespecialiseerd bedrijf, bieden zij een compleet aanbod van werkzaamheden voor de juiste aanleg van uw betonvloer Meppel:

  • Betonvloer isolatie voor een effectieve manier van energiebesparing.
  • Betonvloeren de Ronde werkt altijd met drukvaste isolatiematerialen
  • Betonbewapening voor het beheersbaar maken van spanningen in de betonvloer. De betonbewapening wordt gerealiseerd met een deskundige berekening en kan worden uitgevoerd met een bewapening net, staalvezels en kunststofvezels.
  • Beton storten wordt deskundig uitgevoerd volgens de wettelijke regelingen NEN-EN206.1/NEN 8005 en BRL 1801-2004. Afhankelijk van de locatie wordt het storten met kruiwagens, goot, kubel of een betonpomp.
  • Betonafwerking wordt door onze specialisten met vakmanschap uitgevoerd. Grotere betonvloeren worden glad gemaakt met een handvlindermachine of een dubbele vlindermachine, wat ook wel monolithisch afwerken van de betonvloer wordt genoemd.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Betonvloer Meppel met efficiënte en vakkundige uitvoering

Uw betonvloer in Meppel laat u leggen door de specialisten van Betonvloeren de Ronde. Dit bedrijf beschikt over verschillende vakmensen welke alle werkzaamheden met vakmanschap uitvoeren. Ook gebeurt het uitvoeren van betonvloeren in Meppel volgens alle wettelijke voorschriften op gebied van veiligheid en kwaliteit. Bij Betonvloeren de Ronde bent u op de juiste plek voor uw betonvloer Meppel met een efficiënte en vakkundige aanpak.

Betonvloer