Betonvloer Twente

Een dichte en gladde betonvloer voor uw bedrijf in Twente

Is uw bedrijf in Twente gevestigd en zoekt u een specialist in betonwerk die een kwalitatieve betonvloer voor u aan kan leggen? Betonvloeren De Ronde staat voor u klaar en is in staat om op uw vraag een passend antwoord te geven. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in betonwerk en hebben een betonvloer gestort bij zeer verschillende bedrijven, zoals een wasstraat, fabriekshal of groothandel. Laat u uw nieuwe betonvloer door ons aanleggen dan zal dat een zeer kwalitatieve vloer worden, want ons beton is sterk, duurzaam en heeft veel toepassingsmogelijkheden (vanwege de vloeibare vorm voor de uitharding). U kunt er overigens voor kiezen om uw vloer monolithisch af te laten werken. Op die manier ontstaat een dichte en gladde betonvloer. Het kiezen voor een monolithische afwerking heeft veel voordelen: het is namelijk stofarm, gemakkelijk te reinigen, zeer slijtvast, het vereist weinig onderhoud en het is dankzij de hoge duurzaamheid intensief te gebruiken.

Betonvloer vlinderen in koeienstal
Betonvloer koeienstal

Mooie designvloer voor thuis in Twente in de vorm van een betonvloer

Wist u dat er steeds vaker in Nederland en zo ook in Twente, wordt gekozen voor het aanleggen van een betonvloer in huis? De ‘beton-look’ is bezig aan een opmars en dat is niet zomaar. Het oogt namelijk ontzettend strak, is heel duurzaam, stofarm en laat geen vloeistoffen zoals water of koffie door. Ook bij u thuis kunnen we u dus van betonwerk voorzien. En niet alleen binnenshuis, we kunnen bijvoorbeeld ook de fundering storten van een uitbouw van de woning of beton storten in uw garage.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Subtekst om mensen te verleiden contact op te nemen

Wat een betonvloer in Twente kost? Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd wat het kost als u een betonvloer in Twente door ons laat aanleggen? Om daarachter te komen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor vragen of meer informatie over het aanleggen van een betonvloer in Twente staat een van onze vakkundige medewerkers u graag te woord.

Betonvloer