Betonvloerenbedrijf

Jouw betonvloerenbedrijf!

Bij Betonvloeren De Ronde zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige betonvloeren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan jouw ruimte. Als toonaangevend betonvloerenbedrijf hebben we jarenlange ervaring in het leveren van op maat gemaakte betonoplossingen voor zowel zakelijke als commerciële klanten.

Onze diensten

Als betonvloerenbedrijf bieden we onderstaande diensten aan en spelen we in op de behoefte van onze klanten:

  1. Beton storten: Een prachtige betonvloer begint vaak met het storten van beton. Bij het storten van een betonvloer zijn er verschillende factoren waar we rekening mee moeten houden. Lees hier meer over beton storten.
  2. Betonvloer vlinderen: Na het storten van een betonvloer, wordt deze gevlinderd. Dit gebeurt tijdens het verhardingsproces van het beton. Zodra de vloer hard genoeg is, gaan we er met onze vlindermachines overheen. Lees hier meer over beton vlinderen.
  3. Betonvloer nabehandelen: Wij van Betonvloeren de Ronde werken jouw betonvloer volledig af naar jouw wensen. Wil je een antislip-laag? Of wil je graag een kleur toevoegen aan jouw betonvloer? Lees hier meer over betonvloer nabehandelen.
  4. Vloerrenovatie: Heb jij een oud woonhuis of bedrijfspand en wil je deze compleet renoveren? Betonvloeren de Ronde is specialist in het aanbrengen van een nieuwe geïsoleerde betonvloer. Lees hier meer over vloerrenovatie.
  5. Betonwapening: Om het risico van scheurvorming in het beton te verkleinen, brengen wij betonwapening aan in onze betonvloeren. Deze betonwapening kan bestaan uit een traditioneel wapeningsnet of er worden staal- of kunststofvezels toegevoegd aan het beton om de betonvloer te verstevigen. Lees hier meer over betonwapening.
  6. Betonvloer isolatie: Nog beter isoleren? Kies dan voor isolatie onder je betonvloer. Door een betonvloer te isoleren, zorg je ervoor dat de kou niet via de grond jouw vloer in trekt. Lees hier meer over betonvloer isolatie.

“De benadering en het wederzijdse contact en vertrouwen is erg belangrijk in dit vak. Bij Frans en Mark de Ronde kun je vragen stellen en weet je dat de uiteindelijke kwaliteit gewoon goed is. We blijven bij ze terugkomen!”

— Riëtta van B&B Wiedenweide

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!