Agrarische sector

Een betonoplossing voor de agrariër

Van een betonvloer voor ligstallen, de voergang of hokinrichting. Hoe je het of wendt of keert, als agrariër kun je bijna niet zonder een betonoplossing. Een kavelpad, spuit- en spoelplaats en bijvoorbeeld siloplaten – overal is een betonproduct voor nodig. Ook voor de agrariër heeft Betonvloeren de Ronde een oplossing. We helpen je graag met jouw volgende project!

Betonvloer voor de agrarische sector

Een betonvloer in de agrarische sector moet vaak aan vele eisen voldoen. Het moet vaak bestand zijn tegen zware machines, tegen de mest van varkens en koeien bestand zijn of een stevig ondergrond bieden voor voeropslag. Wat de wens ook is, wij maken een vloer die aan alle eisen voldoet. Een veiligheidscertificaat wettelijk verplicht? Ook daar zorgen we voor!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak met onze experts
Betonvloer afwerken, grijs, gevlinderd, betonvloeren

Een soepele planning

Door onze expertise, het snelle schakelen en de prettige communicatie hanteren wij voor jou de perfecte oplossing. Een aantal klanten zijn hier al erg enthousiast over en daar zijn wij erg trots op!

“Ik vraag ook wel eens andere offertes op. De Ronde zijn dan vaak net zo duur en daar weet ik gewoon van dat ze een erg goed product opleveren. Dan kies ik toch weer voor hen!”