Woonbeton C

Een betonvloer voor jouw woning

Jouw woning verdient een prachtige vloer. Op zoek naar een vloer voor boven jouw vloerverwarming? Of wil jij gewoon een duurzame totaaloplossing om jouw woonkamer, hal of slaapkamer af te maken? Dan is woonbeton dé keuze voor jou.

Beton voor elke stijl en in elke kleur

Ga jij voor een karaktervol Japandi interieur, stoere moderne look of kies jij voor een vintage en geleefde uitstraling voor jouw woning? Met Een betonvloer van Betonvloeren de Ronde zet jij een uitstekende basis neer om jouw woonwensen op aan te laten sluiten.

Wij maken voor jou dé betonvloer van je dromen. In (bijna) elke kleur en afwerking mogelijk. Zo ook bij B&B Wiendenweide, kijk maar! En weet je het nog even niet, of wil je graag advies? Ook dan kunnen we je helpen de beste keuzes te maken voor jouw ruimte.

Meer weten over woonbeton? Ervaar jouw nieuwe vloer in onze inspiratieshowroom!

Maak een afspraak met onze experts
Betonvloer afwerken, grijs, gevlinderd, betonvloeren

Betonvloer; ruimtelijk, hygiënisch en geluiddempend

Om zo maar een paar voordelen van een betonvloer te noemen. Een ander voordeel aan een betonvloer? Met deze investering ben jij in jouw nieuwbouwwoning, jaren-70 pand of aanbouw in één keer klaar. Dus geen gedoe met extra isolatie, ondervloeren en het passen en meten met eventuele keukens, badkamers of andere objecten in de ruimte. Vooraf stemmen we de hoogte van het beton samen met je af. Daarmee geven we je het beste advies voor jouw ruimte.

 

 

 

Wil je jouw vloer renoveren? Ook dan is een betonvloer een oplossing. Wij bieden jou en jouw vloer de zorg en aandacht die het nodig heeft. Van een goed overleg, tot duidelijke communicatie tijdens het proces. Menselijk en eerlijk. Het is en blijft een ambacht!